Népszerű bejegyzések

2011. június 30., csütörtök

Törd meg...

Úgy véli, valaki varázslattal akart ártani Önnek?
Úgy véli, valaki varázslattal akart ártani Önnek? Helyezzen egy termetes, fekete gyertyát az üstbe, ennek hiányában egy nagy, fekete hőálló edénybe. A gyertya legalább 3-5 centiméterre álljon ki az üstből, s meleg méhviasszal vagy egy másik fekete gyertya anyagával rögzítse a gyertyát, nehogy felboruljon.
Az üstöt, vagy az edényt töltse föl friss vízzel egészen a pereméig, ügyeljen rá, hogy a kanócot egyetlen csepp víz se érje. Tehát végül a gyertyából 3-5 centiméter áll ki a vízből.
Végezzen néhány perc mélylégzést, meditáljon a varázslat témáján, majd gyújtsa meg a gyertya kanócát. Vizualizálja az ellenséges varázslatot, amint a fekete gyertya lángjában ég.
Üljön csendben a gyertya előtt, és vizualizálja tovább a gyertya lángjába áramló ellenséges erőket. Egyszer csak a gyertya ellobban, fénye sercegve kialszik, mert érintkezik a vízzel. Ebben a pillanatban hárult el a veszedelem, mert a kihunyó lánggal együtt odalett az Ön ellen küldött varázslat ereje is. Azonnal szakítsa meg az ellenséges varázslat erejével kapcsolatos vizualizálást! Nézze, amint a halódó füst elillan, s az ártalmas szándék tehetetlenné válik.
A vizet öntse egy földbe ásott gödörbe, esetleg egy tóba, vagy közeli folyóba. A maradék gyertyát temesse mélyen a föld alá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése